Entreprenör

Grön-fri

På senare år har problemen med påväxt på våra hus blivit allt större. Orsaken är en kombination av bland annat förändringar i luftfuktighet, temperatur och nedebördens pH-värde, dvs klimatet. Små faktorer som tillsammans bidrar till en ökad påväxt. Utomhus där det är näst intill omöjligt att påverka rådande klimat krävs det att någon av de andra livsbetingelserna för påväxten tas bort. Grön-Fri dödar befintlig påväxt samtidigt som näringsämnen på ytan neutraliseras. Ytan nollställs och ingen ny påväxt kan etableras förrän det hamnar nya näringsämnen på ytan.

En yta med påväxt är inte bara ful och förstör helhetsintrycket av en byggnad. Den binder också fukt som kan leda till skador på materialet, tex, söndervittring, rötskador, frostsprängning, etablering av annan påväxt etc.

Grön-fri
gronfri

VI HJÄLPER DIG

Låt våra auktoriserade entreprenörer göra jobbet, så slipper du göra det själv. Genom ett unikt samarbete mellan butiker och entreprenörer blir det lättare för Sveriges villa- och fastighetsägare att få rena tak och fina fasader.

Boka

Hör av dig till oss

KONTAKT

Hör av dig till oss eller boka tid via vårt kontaktformulär

Gå till kontaktformulär